Ecogarantie certificaat

Ecogarantie: 89 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Ecogarantie is een bedrijf en milieukeurmerk met bijzonder strenge richtlijnen en streeft het doel na om echte ecologische producten te labelen.

Ecogarantie staat voor:

  • Veiligheid: De gecertificeerde producten voldoen niet alleen aan de normen van Ecogarantie, maar ook aan alle criteria van de Europese wetgeving. Het certificaat garandeert dat er geen dierproeven zijn uitgevoerd op de producten.
  • Milieubescherming/duurzaamheid: De ingrediënten van de producten moeten aan hoge eisen voldoen. Alle natuurlijke extracten zijn 100% biologisch en moeten biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de bedrijven ook duurzaam werken op het gebied van grondstoffenbeheer, productie of transport.
  • Gelijkheid: De gecertificeerde bedrijven staan voor gelijkheid en voeren een beleid van sociale en ecologische verantwoordelijkheid. De belangrijkste focus ligt op het betalen en aanbieden van eerlijke prijzen aan leveranciers en klanten.
  • Neutraliteit: Ecogarantie werkt nauw samen met drie onafhankelijke controle-instanties om volledige neutraliteit in de certificeringen te waarborgen. Op basis van de rapporten beslist Ecogarantie of de producten of het bedrijf al dan niet gecertificeerd worden.